Login Dodaj oglas
Pretraga Kategorije
TURIZAM I UGOSTITELJSTVO
TURIZAM I UGOSTITELJSTVO
NEKRETNINE
NEKRETNINE
VOZILA I OPREMA
VOZILA I OPREMA
POSLOVI
POSLOVI
KUĆNI LJUBIMCI
KUĆNI LJUBIMCI
POLJOPRIVREDA
POLJOPRIVREDA
MAŠINE, ALATI, BIZNIS OPREMA
MAŠINE, ALATI, BIZNIS OPREMA
GRAĐEVINARSTVO
GRAĐEVINARSTVO
SPORT I REKREACIJA
SPORT I REKREACIJA
SVE ZA DECU
SVE ZA DECU
SVE ZA STAN, KUĆU
SVE ZA STAN, KUĆU
RAČUNARI
RAČUNARI
TELEFONI
TELEFONI
TV, AUDIO, FOTO
TV, AUDIO, FOTO
KUĆNI APARATI
KUĆNI APARATI
MUZIKA I INSTRUMENTI
MUZIKA I INSTRUMENTI
ODEĆA, OBUĆA, NAKIT
ODEĆA, OBUĆA, NAKIT
KNJIGE, ANTIKVITETI, KOLEKCIONARSTVO
KNJIGE, ANTIKVITETI, KOLEKCIONARSTVO
ZDRAVSTVO, NEGA LICA I TELA
ZDRAVSTVO, NEGA LICA I TELA
USLUGE
USLUGE

Najčešće postavljana pitanja


Kome je namenjen Srbija Info portal?
Portal srbijainfo.rs je namenjen oglašavanju proizvoda i usluga koje korisnici nude ili traže. Takođe, portal pokušava da inspiriše kroz veliki broj zanimljivosti i informacija vezanih za Srbiju.
Da li je oglašavanje besplatno?
Postavljanje malih i poslovnih oglasa na Srbija Info portalu je POTPUNO BESPLATNO. Korisnici koji to žele mogu koristiti i dodatne opcije kao što su: zvezdice u oglasu, TOP oznaka, PREMIUM oglas. Više o ovim opcijama možete saznati na stranici: promocije.
Da li je registracija obavezna?
Ukoliko želite da pretražujete oglase, nije neophodno da izvršite registraciju. Registracija je obavezna isključivo ukoliko želite da se i sami oglašavate, te ukoliko želite da kontaktirate druge oglašivače putem našeg portala ili ih ocenjujete. Postoji i jednostavnija mogućnost registrovanja/logovanja putem Google naloga. Za samu registraciju potrebno je svega 1 minut i odmah nakon toga možete pristupiti svom Korisničkog Nalogu.
Ne mogu da se prijavim sa svojom postojećom registracijom?
Nema problema, odaberite opciju "Login" a zatim kliknite na opciju "Zaboravili ste lozinku?" nakon čega je još samo potrebno da unesete e-mail sa kojim ste se registrovali. Sledite dalja uputstva i uživajte u Srbija Info portalu.
Prijavio/la sam se na svoj Korisnički Nalog, ali on više nije isti? Gde su moji raniji oglasi i uplaćeni krediti?
Najverovatnije je problem u tome, što ste se prijavili preko različitih naloga. Naime, nakon prijave putem Google naloga postavljali ste oglase i uplaćivali kredite, ali ste se sledeći put prijavili nekom drugom opcijom (Facebook ili Kreiranjem novog naloga), a to ne znači da ste u svim tim situacijama koristili isti e-mail. Vaš Korisnički Nalog je povezan isključivo sa jednom e-mail adresom.
Da li je moguće promeniti lične podatke, unete prilikom prve registracije?
Moguće je vršiti izmenu svih podataka koji su uneti prilikom registracije, osim e-mail adrese, jer je ona direktno vezana za vaš nalog.
Sve ostale podatke možete izmeniti u Vašem Korisničkom Nalogu.
Kako da postavim oglas?
Nakon registracije ili prijave odaberite opciju "Postavi oglas". U polju za naslov, unesite neki što zanimljiviji, a zatim izaberite odgovarajuću kategoriju. Sledeće polje je cena, gde unosite iznos i valutu, ali ako se kojim slučajem još uvek niste odlučili, na raspolaganju su Vam i opcije "Dogovor", "Pozvati" ili "Besplatno". Nakon toga unesite opis Vašeg oglasa, kao i slike i potvrdite ili izmenite ponuđene podatke. Štiklirajte da prihvatate pravila i uslove oglašavanja. Preostaje samo da kliknete na "Postavi oglas".
Zašto i kako da promovišem svoj oglas?
Želite da povećate šansu za prodaju vašeg proizvoda i/ili usluge? Odaberite jednu od promocija na Srbija Info portalu i stavite svoj oglas u red najistaknutijih. Na strani "promocije" odabeite jednu od promocija koje smo Vam obezbedili i uživajte gledajući Vaš oglas kako se ističe u odnosu na konkurenciju.
Koliko oglasa mogu da postavim na Srbija Info portalu?
Možete da postavite neograničen broj oglasa, ali isključivo različite sadržine. Duplirane oglase ili više različitih oglasa koji se odnose na isti predmet oglašavanja, tretiraćemo kao zloupotrebu portala. Ovakvi oglasi biće obrisani bez upozorenja.
Koliko dugo ostaje moj oglas na Srbija Info portalu?
Vaš oglas ostaje na srbijainfo.rs 365 dana ili dok ga sami ne obrišete. Po isteku ovog perioda ili nakon brisanja, nije dozvoljeno ponovno postavljanje istog oglasa narednih 30 dana od datuma brisanja. Ukoliko želite da produžite trajanje Vašeg oglasa, pre isteka ili brisanja možete koristiti opciju "Obnova oglasa" koja Vam pruža još dodatnih 365 dana trajanja Vašeg oglasa.
Kako da kontaktiram i ocenim oglašivača?
Kako biste dobili što više informacija o oglasu koji Vas interesuje, najbolje je da kontaktirate oglašivača putem forme "Pošalji poruku" i/ili direktno putem telefona. Takođe, možete na osnovu ličnog iskustva oceniti svakog prodavca sa kojim ste obavili saradnju, ali samo pojedinačno (1 oglas - 1 ocena).
Da biste nekoga ocenili, morate biti registrovani na Srbija Info najmanje 7 dana. Takođe, neophodno je da ste pethodno razmenili najmanje po jednu poruku sa oglašivačem, kao i da ga u prethodna 7 dana već niste ocenili.
Ne želim da primam obaveštenja za ocene ili poruke drugih korisnika na e-mail
Ukoliko ne želite da primate obaveštenja o novim ocenama koje Vam dodeljuju korisnici ili njihove poruke, jednostavno odštiklirajte ove opcije u svom Korisničkom Nalogu pod "Ostala podešavanja".
Kako da na jednom mestu istaknem i promovišem sve svoje oglase? (MojMarket opcija)
Idealan način je opcija "MojMarket". Dobijate jedinstven prostor na Srbija Info portalu, gde oglašavate celu svoju ponudu na posebnoj stranici. Opcije poput posebnog domena, odabira logo-a i jednostavnije pretrage Vaših proizvoda, pospešiće rezultate oglašavanja. Ovakavim vidom oglašavanja, svi Vaši oglasi koje ste postavili, dobijaju oznaku "MojMarket", koja predstavlja vezu ka Vašem Marketu. Na taj način možete pridobiti i one kupce koji su, tražeći neki konkretan proizvod, a među njima i Vaš, zavirili u Vaš lični Market i videli da imate mnogo više da im ponudite.
Kako da pretražujem oglase, koje su opcije?
Pretraga oglasa se vrši iz polja "Pretraga" pri vrhu portala. Kako bi ubrzali pretragu, iskoristite detaljnije opcije pretrage kroz odabir kategorija, gradova ili cene i dodatnih opcija kroz ostale filtere.
Kako da ne budem prevaren preko Srbija Info portala?
Najbolji način da utvrdite pouzdanost oglašivača, je da proverite njegove ocene i komentare na Srbija Info i/ili da sami razmenite nekoliko poruka sa prodavcem i tako dobijete što verniji opis proizvoda koji Vas interesuje.
Takođe, ako je prodavac iz Vaše blizine, svakako se preporučuje da proizvod preuzmete lično i platite ga nakon preuzimanja, tj. nakon provere da je proizvod saobrazan opisu iz oglasa. Ukoliko proizvod dobijate izdaleka, putem nekih od kurirskih službi ili Poštom, naš savet Vam je da proverite paket pred kurirom i tako utvrdite saobraznost, ukoliko je to moguće.
Želim da pošaljem pohvalu, kritiku, predlog ili jednostavno da Vas kontaktiram?
Srbija Info portal je rađen zbog Vas, pa zajedno možemo da postanemo samo još bolji. Na stranici "Kontakt", odaberite razlog Vašeg obraćanja ili iskoristite opciju "Uopšteno", a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem roku.

Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice u vezi sa korišćenjem Srbija Info portala, rado ćemo odgovoriti na njih i prihvatiti sve sugestije.
Vaše je samo da nas kontaktirate putem kontakt forme ili na e-mail office@srbijainfo.rs