Login Dodaj oglas
Pretraga Kategorije
Sve vesti
Sve vesti
Politika
Politika
Društvo
Društvo
Hronika
Hronika
Kultura
Kultura
Sport
Sport
Zabava
Zabava

Taksisti u obavezi da uključe klimu, kazne do 40.000

Taksisti su obavezni da uključe klimu kada je temperatura iznad 25 stepeni i da je isključuju samo ako putniku smeta. Međutim, i po najvećoj vrućini taksisti češće otvaraju prozore. Očigledno, ne plaše se promaje, a izgleda ni putnici. Do sada je za neuključivanje klime prijavljen samo jedan taksista. Trideset i više stepeni. Teško je biti […]
The post Taksisti u obavezi da uključe klimu, kazne do 40.000 .
Taksisti su obavezni da uključe klimu kada je temperatura iznad 25 stepeni i da je isključuju samo ako putniku smeta.
Međutim, i po najvećoj vrućini taksisti češće otvaraju prozore. Očigledno, ne plaše se promaje, a izgleda ni putnici. Do sada je za neuključivanje klime prijavljen samo jedan taksista.
Trideset i više stepeni. Teško je biti napolju, a kamoli u kolima bez klime. Takav izazov imali su mnogi u taksi vozilima, mada iz taksi udruženja tvrde da su to retki slučajevi.
“Verujem da ima takvih slučajeva, da ima kolega kojima se klima pokvari od intenzivnog korišćenja”, kaže Saša Knežević, potpredsednik Ugovorne privredne taksi komore Srbije.
Prema propisima, taksi vozila moraju da imaju klimu i taksista mora da je uključi ako stranka to traži. Međutim, bilo je situacija kada su neki taksisti to odbijali, a umesto ...

Izvorurbancityradio.org