Login Dodaj oglas
Pretraga Kategorije
Sve vesti
Sve vesti
Politika
Politika
Društvo
Društvo
Hronika
Hronika
Kultura
Kultura
Sport
Sport
Zabava
Zabava

Apel Puteva Srbije na vozače zbog jake košave

JP „Putevi Srbije“ apeluje da učesnici u saobraćaju budu posebno oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer će, prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u petak, 26.11.2021.godine, u košavskom području duvati umeren, povremeno jak južni i jugoistočni vetar. Prema upozorenju, u južnom Banatu, a sutra i u Donjem Podunavlju, vetar će […]
The post Apel Puteva Srbije na vozače zbog jake košave .
JP „Putevi Srbije“ apeluje da učesnici u saobraćaju budu posebno oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer će, prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u petak, 26.11.2021.godine, u košavskom području duvati umeren, povremeno jak južni i jugoistočni vetar.
Prema upozorenju, u južnom Banatu, a sutra i u Donjem Podunavlju, vetar će imati olujne udare (danas od 20 do 24 m/s, a sutra i do 28 m/s), dok će vetar biti u slabljenju krajem sutrašnjeg dana.
Vozačima savetujemo da voze pažljivo, poštuju ograničenja brzine, kao i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.
Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.
The post Apel Puteva Srbije na vozače zbog jake košave appeared first on ...

Izvorurbancityradio.org