Login Dodaj oglas
Pretraga Kategorije
Sve vesti
Sve vesti
Politika
Politika
Društvo
Društvo
Hronika
Hronika
Kultura
Kultura
Sport
Sport
Zabava
Zabava

Izabrane nove sudije Osnovnog suda u Požarevcu

Poslanici Skupštine Srbije izabrali su u sredu 33 sudije za osnovne sudove u Kraljevu, Leskovcu, Aleksincu, Somboru, Novom Pazaru, Užicu i Požarevcu, od 37 kandidata koliko je predložio Visoki savet sudstva. Za sudije Osnovnog suda u Požarevcu izabrani su Robert Jovanović, Marjan Ranđelović i Ankica Hinić, sudijski pomoćnici u ovom sudu i Sanja Kukolj korisnica […]
The post Izabrane nove sudije Osnovnog suda u Požarevcu .
Poslanici Skupštine Srbije izabrali su u sredu 33 sudije za osnovne sudove u Kraljevu, Leskovcu, Aleksincu, Somboru, Novom Pazaru, Užicu i Požarevcu, od 37 kandidata koliko je predložio Visoki savet sudstva.
Za sudije Osnovnog suda u Požarevcu izabrani su Robert Jovanović, Marjan Ranđelović i Ankica Hinić, sudijski pomoćnici u ovom sudu i Sanja Kukolj korisnica početne obuke na Pravosudnoj akademiji. Ove sudije su prvi put izabrane na sudijsku funkciju.
Poslanici nisu izabrali Jelenu Kosović, sudijskog pomoćnika u Višem sudu u Somboru za sudiju Osnovnog suda u Požarevcu, kao ni Mirjanu Lukić, korisnicu početne obuke na Pravosudnoj akademiji, za sudiju Osnovnog suda u Požarevcu.
The post Izabrane nove sudije Osnovnog suda u Požarevcu .

Izvorurbancityradio.org
Meridian Last minute - Osvoji fenomenalnih 2.000 dinara bonusaMeridian Last minute - Osvoji fenomenalnih 2.000 dinara bonusa