Login Dodaj oglas
Pretraga Kategorije
Sve vesti
Sve vesti
Politika
Politika
Društvo
Društvo
Hronika
Hronika
Kultura
Kultura
Sport
Sport
Zabava
Zabava

Ako dodamo mleko u kafu možda ćemo imati zdravstvene koristi za koje nismo znali

Nije tajna da kafa donosi radost ljudima širom sveta. Zagreva dušu, pomaže nam da se koncentrišemo, zbližava ljude, a da ne pominjemo divan miris i njen neodoljiv ukus. Istraživači sa Univerziteta u Kopenhagenu istraživali su da li je dobro za naše zdravlje ako u kafu dodamo i malo mleka. Nauka je pokazala da samo miris […]
The post Ako dodamo mleko u kafu možda ćemo imati zdravstvene koristi za koje nismo znali .
Nije tajna da kafa donosi radost ljudima širom sveta. Zagreva dušu, pomaže nam da se koncentrišemo, zbližava ljude, a da ne pominjemo divan miris i njen neodoljiv ukus. Istraživači sa Univerziteta u Kopenhagenu istraživali su da li je dobro za naše zdravlje ako u kafu dodamo i malo mleka.
Nauka je pokazala da samo miris kafe može učiniti da se osećamo budno, a na sreću ljubitelja kafe, utvrđene su i njene zdravstvene prednosti. Kafa je izvor antioksidanasa koji se bore protiv upale i ispijanje pre vežbanja pomaže da se ubrza sagorevanje masti.
Sada nova studija ukazuje da dodavanje malo mleka koje sadrži proteine može povećati zdravstvene prednosti šoljice kafe.
Istraživači sa Univerziteta u Kopenhagenu u Danskoj ispitali su kako antioksidansi zvani polifenoli stupaju u interakciju sa aminokiselinama, ...

Izvorurbancityradio.org
Izrada i održavanje web sajtova - PCMAX StudioIzrada i održavanje web sajtova - PCMAX Studio