Login Dodaj oglas
Pretraga Kategorije
Sve vesti
Sve vesti
Politika
Politika
Društvo
Društvo
Hronika
Hronika
Kultura
Kultura
Sport
Sport
Zabava
Zabava

Vozio sa 2 i po promila i udario u policijski auto

Pripadnici saobraćajne policije isklјučili su iz saobraćaja dvadestetpetogodišnjeg vozača „golfa“, koji je vozeći pod dejstvom alkohola udario u policijski auto i lakše povredio dvojicu policijskih službenika. Dvadesetpetogodišnjak se tereti da je, u subotu uveče oko 01.50 časova, u Kosmajskoj ulici u Mladenovcu, svojim automobilom udario u parkirano policijsko vozilo, pri čemu su dvojica policajaca zadobila […]
The post Vozio sa 2 i po promila i udario u policijski auto .
Pripadnici saobraćajne policije isklјučili su iz saobraćaja dvadestetpetogodišnjeg vozača „golfa“, koji je vozeći pod dejstvom alkohola udario u policijski auto i lakše povredio dvojicu policijskih službenika.
Dvadesetpetogodišnjak se tereti da je, u subotu uveče oko 01.50 časova, u Kosmajskoj ulici u Mladenovcu, svojim automobilom udario u parkirano policijsko vozilo, pri čemu su dvojica policajaca zadobila lake telesne povrede.
Alkotestom je utvrđeno prisustvo 2,50 promila alkohola u njegovom organizmu.
Vozač je zadržan i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.
Takođe, saobraćajna policija je,  oko 13.15 časova, u Banatskom Novom selu, presretačem zaustavila automobil marke „mercedes“, kojim je upravlјao dvadestdevetogodišnji muškarac bez korišćenja sigurnosnog pojasa. Proverom je ustanovlјeno da vozilom upravlјa bez vozačke dozvole, a droga testom da je pozitivan ...

Izvorurbancityradio.org